Endeløse tomrum
Som skiller sjæl fra sjæl
I jegets verden
Visner min sjæl.
Gunnar Ekelöf
            

Home Sessions – Ny Single: Coloured Dreams In A Tragic World

Man 29 jan. 2024 kl. 00:00

Efter albumudgivelserne ‘Stockholm Sessions’ og ‘Morning Sessions’, hvor jeg samarbejdede med producerne Mathias Blomdahl (Lisa Ekdahl m.fl.) og Bebe Risenfors (Tom Waits m.fl) er det nu tid for det tredje album i trilogien.

Med Home Sessions kaster jeg mig selv ud på dybt vand og går hele vejen alene. Michael Vesterskov ind til benet.

Målet er ikke det perfekte; men med det umiddelbare og…

LÆS MERE

Ny julesingle fra Marianne Mortensen & Michael Vesterskov

Man 4 dec. 2023 kl. 00:00

‘No one needs a lonely Christmas time’ er Marianne Mortensen og Michael Vesterskovs nyeste singleudspil. En ‘feel good’ julesang, som dog alligevel – som det altid er med Marianne og Michael – har noget på hjerte.

Sangen er inspireret af Charles Dickens ‘Et juleeventyr’ – hvor moralen er, at vores handlinger har konsekvenser; men kigger vi indad - det enkelte menneske eller som samfund- er der mulighed…

LÆS MERE

Tredje single fra det kommende album: Den umulige drøm

Ons 25 okt. 2023 kl. 00:00

Er det en mulig drøm at kærligheden vil sejre over ondskab, kynisme og ligegyldighed? Er det værd at tro på den drøm overhovedet? Eller er det naivt og noget sentimentalt sludder?

Netop nu markerer Marianne sit 40 års jubilæum som skuespiller i rollen som abbedissen i ‘Sister act’ på Det Ny Teater. 25 musicals og et hav af karakterroller er det blevet til.

Hvor det overhovedet har kunnet lade sig gøre…

LÆS MERE

Ny single: Gulvet knirker

Tor 31 aug. 2023 kl. 00:00

Efter det første singleudspil ‘Hjem igen’, som forsmag på deres fulde album, sender Michael og Marianne nu sangen ‘Gulvet knirker’ ud.

LÆS MERE

Ny single: Hjem igen

Tir 15 nov. 2022 kl. 00:00

Ny single - ‘Hvad er det vi har gang i?’, tænker mange uden tvivl ofte? Og en følelse af at have mistet rodfæste, tilhørssted og mening rykker uroligt i os.

Mon ikke de fleste genkender følelsen af at være kommet væk fra sig selv og det egentlige, i al vores travlhed og stræben. Så langt væk, at der opstår en tomhed og en længsel. En længsel efter det simple liv og efter nærvær med sig selv – og andre.

Der…

LÆS MERE

Koncerter og foredrag i 2023. Ny single på vej

Man 24 okt. 2022 kl. 00:00

Nyheder oktober 2022

Varme, intensitet, nærvær og musikalsk genialitet var hvad gæsterne fik med sig, da de oplevede Michael Vesterskov i vores skønne KulturBrugs. Det var helt igennem en fantastisk aften.

Kulturbrugsen.

Efter en dejlig, livsbekræftende aften i Kulturbrugsen i Sebbersund, ser jeg frem til at præsentere nye koncerter og foredrag i 2023.

LÆS MERE

Vi kan hverken leve af det eller med det

Fre 30 sep. 2022 kl. 00:00

Nu har jeg gjort det, jeg længe har villet gøre, men ikke haft modet til før:

Hele mit katalog af musik er taget ned fra alle streaming-tjenesterne og er kun tilgængelig som køb ved downloads. Det gælder størstedelen af mine 20 albums, 3 ep’er og diverse singler, og det kommer til at gælde fremtidige udgivelser.

Det er et kæmpearbejde at skrive og producere musik, men kreativiteten og lysten kvæles,…

LÆS MERE

Nyt album: Love Songs er ude nu

Fre 27 maj 2022 kl. 00:00

Når jeg bliver voksen, vil jeg smelte isen mellem mennesker

Love songs er sange om kærlighed. Ikke kun kærligheden mellem to mennesker, men også kærlighed til livet, til venskab, til naturen, den kærlighed der aldrig blev, kærlighed til mine børn, min kone, mørket, til dansen, til hjertet som bliver ved med at slå og håbe, kærlighed til kunsten, til sig selv, det simple og det komplicerede, til kaos – der hvor kærligheden uventet dukker og giver livet mening – altsammen ender i en ubeskrivelig længsel, en længsel der er svær at sætte ord og billeder på, men som fylder så meget i livet.

LÆS MERE

Love Songs – Nyt album om kærlighed på vej

Søn 3 apr. 2022 kl. 00:00

Det er nemt at bruge hårde ord, råbe op, være hård i filten og give andre skylden for verdens uretfærdighed – men at tro på kærligheden, kræver mod, styrke og tålmodighed – kærlighed er vores eneste og stærkeste middel mod uretfærdighed, ulighed, splittelse, krig, ensomhed og uvidenhed m.m.

Love songs er ikke kun sange om den kærlighed som er mellem to mennesker - men kærlighed til livet, til venskab, til naturen, til verden, til familien, til mørket som minder os om lyset, til mangfoldigheden, kunsten, det simple og det komplicerede.

Mere info følger.

LÆS MERE

Historien om håb

Lør 1 jan. 2022 kl. 00:00

Han opdagede ved en tilfældighed, at han kunne fløjte. Det var ved juletid. Det kom sig af, at han i sin iver for at gøre alt mere end godt havde løbet fra opgave til opgave, var blevet så forpustet og på et tidspunkt så udmattet, at han foroverbøjet prøvede at hive luften tilbage i lungerne. Da var det at der opstod en lyd – en lille melodi – og en fryd fyldte ham med håb. Han begyndte at lave…

LÆS MERE

Once & Twice Life Hurts. Single, udkommet den 29. oktober

Søn 31 okt. 2021 kl. 00:00

Smerte – en uundgåelig passager

Når det føles, som om livet er imod os, er det ofte, fordi vi kan lære noget af det. Sådan lyder det fra singer-songwriter Michael Vesterskov, der er aktuel med singlen Once and Twice Life Hurts.

Livet gør nogle gange ondt. Bare det at leve et hverdagsliv, kan for mange i den forvirrede, komplicerede verden vi har bygget op omkring os, føles…

LÆS MERE

Love Is Needed More And More er udkommet den 24. september

Fre 24 sep. 2021 kl. 00:00

»Love is needed more and more – that’s just how it is.« Netop de ord kom til Michael Vesterskov en aften i det tidlige 2021.

»Det er nemt at bruge hårde ord, råbe op, være hård i filten og give andre skylden for verdens uretfærdighed. At tro på det gode, på kærligheden, kræver mod, styrke og tålmodighed. Men kærlighed er vores eneste og stærkeste våben mod uretfærdighed, ulighed, krig og uvidenhed …« siger han.

LÆS MERE

Singlen ‘Love Is Needed More And More’ udkommer d. 24 sep.

Man 6 sep. 2021 kl. 00:00

Love Is Needed More And More er en sang om kærligheden, ikke kun mellem to mennesker, men kærlighed til livet, til venskab, til naturen, til verden, til mørket som minder os om lyset, til mangfoldigheden, enfoldigheden, kunsten, det simple, det komplicerede - til mine børn og min elskede - kærlighed er også modet til at sige fra.

Når alt kommer til alt, er vores eneste og stærkeste ’våben‘ kærligheden.

LÆS MERE

Nyheder august

Man 9 aug. 2021 kl. 00:00

UPS, så gik juni og juli lige sådan pludselig.

Sommeren er på vej ind i sin sidste fase.

Udenfor kører bilerne og elcyklerne igen lidt stærkere. Almindelige fodrevne cykler er ved at miste selvtilliden. Der er så meget vi skal nå, at vi næsten ikke kan nå det, selvom vi lovede os selv, at vi ville lære af tiden og den ro den så gavmildt lagde foran os.

Nu begynder der langsomt at komme gang i livekoncerter, foredrag - og en ny single er også på vej. Der dukker mere op om det senere - når tid er. Kærlige tanker til jer derude og fortsat god eftersommer.

LÆS MERE

Ny podcast: Sådan en dag er det svært at holde humøret nede

Tir 27 apr. 2021 kl. 00:00

Det er strejf af ‘lykke’, jeg beskriver i musikfortællingerne – dem, der gør livet større, og de mørke, destruktive øjeblikke nemmere at komme igennem. Det kan være, at kærligheden viser sig ganske uventet som den kraft, vi ikke kan kæmpe imod. Eller vi oplever et øjeblik, hvor verden pludselig er umådelig smuk. Det får livsgnisten til at springe så højt, at verden lyses op. Dansen overtager, glimt af glemt venskab rammer øjnene, og drømme bliver igen mulige.

LÆS MERE